Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

2η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 


Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

 

Σας ενημερώνουμε πως λόγω μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας στην Γενική Συνέλευση της Παρασκευής 01/10/2021 αλλά και εξαιτίας έλλειψης υποβολής υποψηφιοτήτων όσον αφορά  την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

 

Καλούμε εκ νέου όλους τους Γονείς και Κηδεμόνες σε νέα

Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 06/10/2021 και ώρα 18:00

το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας

φορώντας μάσκα και τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

 

 

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

 

·         Απολογισμός του έργου του Συλλόγου και Οικονομικός Απολογισμός.

·         Γνωριμία με τους γονείς των μαθητών / μαθητριών της Α’ και Β’ τάξης.

·         Προκήρυξη Εκλογών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, υποβολή υποψηφιοτήτων αλλά και ορισμός Εφορευτικής Επιτροπής.  

·         Συζήτηση για ζητήματα της λειτουργίας του σχολείου και λήψη αποφάσεων από τη Γενική Συνέλευση για την εκλογική διαδικασία.

 

Μετά το πέρας της συζήτησης των παραπάνω θεμάτων, είναι δυνατή η συζήτηση και επί θεμάτων που θα τεθούν από παρευρισκόμενους γονείς, ενώ πριν και μετά την Γενική Συνέλευση θα συλλέγεται και η ετήσια συνδρομή, η οποία ανέρχεται στα 10€  ανά οικογένεια ανεξάρτητα από τον αριθμό των παιδιών που φοιτούν στο σχολείο μας.

 

Να ενημερώσουμε πως δεκτές θα γίνουν και όλες οι υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. που θα δηλωθούν στο mail του Συλλόγου μας sgk117dim.ath@gmail.com το αργότερο μέχρι 13/10/2021.

 

Η παρουσία σας στην Γενική Συνέλευση είναι καθοριστικής σημασίας για την συνέχιση λειτουργίας του Συλλόγου, γι’ αυτό σας παρακαλούμε να προσέλθετε όλοι και να συμμετέχετε στις διαδικασίες ανάδειξης νέου Δ.Σ. Σας θυμίζουμε πως αν δεν πραγματοποιηθούν εκλογές ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα πρέπει να διαλυθεί.

 

 

 

Με εκτίμηση,

Το απερχόμενο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: