Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Θέμα : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Πέρασαν δύο χρόνια από την προηγούμενη φορά που έγιναν εκλογές για να ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου του σχολικού συλλόγου. 

Παρότι οι καιροί δύσκολοι λόγο την πανδημίας από τον covid 19, η καθημερινότητα δεν σταματά, οπότε ήρθε ο καιρός για νέες εκλογές. Για τον λόγο αυτό, σας καλούμε να μαζευτούμε να γνωριστούμε, πάντα με τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και μαζί να αναδείξουμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Διαβάστε την ανακοίνωση παρακάτω.

Σας περιμένουμε όλους. Μην ξεχνάτε είναι για τα παιδιά σας!


Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

 

Mε αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή πρόοδο στα παιδιά μας και να έχουμε μία χρονιά δημιουργική, γεμάτη υγεία.

Δυστυχώς εξαιτίας της πανδημίας και το κλείσιμο των σχολείων την περσινή χρονιά, δεν μπορέσαμε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας όπως επίσης και να γίνουν δραστηριότητες ή άλλες δράσεις του συλλόγου μας.

          Εξαιτίας της λήξης της θητείας του παρόντος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, θα πρέπει να διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων & Εξελεγκτικής Επιτροπής το αργότερο μέχρι 30/10/21 όπως ορίζει ο νόμος.

Αν δεν πραγματοποιηθούν εκλογές ο Σύλλογος θα πρέπει να διαλυθεί.

 

Για το λόγο αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Γονέων & Κηδεμόνων του 117ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών καλεί όλους τους γονείς και κηδεμόνες στην πρώτη Γενική Συνέλευση της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 01/10/2021 και ώρα 18:00 το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας φορώντας μάσκα και τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

 

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

 

·         Απολογισμός του έργου του Συλλόγου και Οικονομικός Απολογισμός.

·         Γνωριμία με τους γονείς των μαθητών /μαθητριών της Α’ και Β’ τάξης.

·         Προκήρυξη Εκλογών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, υποβολή υποψηφιοτήτων αλλά και ορισμός Εφορευτικής Επιτροπής.  

·         Συζήτηση για ζητήματα της λειτουργίας του σχολείου και λήψη αποφάσεων από τη Γενική Συνέλευση για την εκλογική διαδικασία.

 

Μετά το πέρας της συζήτησης των παραπάνω θεμάτων, είναι δυνατή η συζήτηση και επί θεμάτων που θα τεθούν από παρευρισκόμενους γονείς, ενώ πριν και μετά την Γενική Συνέλευση θα συλλέγεται και η ετήσια συνδρομή, η οποία ανέρχεται στα 10€  ανά οικογένεια ανεξάρτητα από τον αριθμό των παιδιών που φοιτούν στο σχολείο μας. Να θυμίσουμε πως δικαίωμα ψήφου στην εκλογική διαδικασία έχουν όσα μέλη έχουν πληρώσει την ετήσια συνδρομή.

 

Η παρουσία σας στην Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητη προκειμένου να διενεργηθούν εκλογές. Σε περίπτωση μη συγκέντρωσης του απαραίτητου αριθμού γονέων (1/3 των ταμειακά ενήμερων μελών) η Γενική Συνέλευση θα πρέπει να επαναληφθεί ανεξαρτήτως του αριθμού των παρόντων μελών.

 

 

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: