Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικο Bazaar και έκθεση βιβλίου 2018 - Μέρος 1

Σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα ανακοίνωσης των βαθμών της Α' Δημοτικού. Μαζί, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, διοργάνωσε το φετινό Χριστουγεννιάτικο Bazaar μαζί με μία μεγάλη έκθεση Βιβλίων, για όλους!
Στο φετινό Bazaar οι γονείς θα βρούνε όλες τις χειροτεχνίες που φτιάξανε τα παιδιά τους με τον εικαστικό του σχολείου και με τα υλικά που ζήτησε από τον Σύλλογο Γονέων. Οι δημιουργίες πολλές για να διαλέξετε και να δείξετε έτσι ότι εκτιμάτε τον κόπο των παιδιών σας!





Σίγουρα θα βρείτε κάτι να πάρετε αυτές τις γιορτές...

Στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar όπως σας είχαμε πει, έχουμε και Έκθεση Βιβλίου. 662 βιβλία σας περιμένουν να τα αποκτήσετε, να τα αγκαλιάσετε, να τα διαβάσετε. Βιβλία για μικρούς και μεγάλους, απ' όλους τους Έλληνες και ξένους συγγραφείς. Βιβλία σε τιμές λογικές, σε τιμές για περιόδους κρίσης!


Στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar θα βρείτε επίσης και ένα τραπέζι με διάφορα ρούχα από μαθητές του σχολείου, που τα έχουν ξεχάσει εκεί. Εάν λοιπόν σας λείπει κάποιο ρούχο γιατί το παιδί σας το ξέχασε κάποια στιγμή, κοιτάξτε μήπως το βρείτε εκεί.


Το Bazaar θα συνεχιστεί και αύριο 19 Δεκεμβρίου 2018, την ώρα που θα παίρνουν βαθμούς οι υπόλοιπες τάξεις του Δημοτικού. Δείτε, διαλέξτε, αγοράστε και γιορτάστε τα Χριστούγεννα με ένα ωραίο βιβλίο ή ένα ωραίο στολίδι στο δέντρο σας ή στο σπίτι σας.


Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: