Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Δεύτερη καθαρίστρια - Η αίτηση του συλλόγου προς τον Δήμο Αθηναίων και η απάντησή του

Όπως σας έχουμε γράψει εδώ και καιρό, το σχολείο μας χρειάζεται μία δεύτερη καθαρίστρια. Δυστυχώς η μία που υπάρχει αυτή την στιγμή, δεν είναι αρκετή για να διατηρεί καθαρό το σχολείο όπως θα έπρεπε, και είναι λογικό.

Το σχολείο μας δεν καλύπτει μόνιμη θέση για καθαρίστρια. Έχει καθαρίστρια με σύμβαση έργου για 2 χρόνια. Αυτό σημαίνει πως η καθαρίστρια έχει υπογράψει σύμβαση και έχει την υποχρέωση να καθαρίζει το σχολείο ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ και να το παραδίδει καθαρό για την επόμενη μέρα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθαριότητα κατά την διάρκεια του σχολικού ωραρίου.

Συζητήσαμε το θέμα αυτό με την διεύθυνση του σχολείου μας και πως μπορεί να λυθεί και κάναμε αίτηση στην Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αθηναίων για την τοποθέτηση μιας 2ης καθαρίστριας στο σχολείο μας. Την αίτηση μπορείτε να την βρείτε αναρτημένη στην σελίδα του συλλόγου μας. Ζητήσαμε έγγραφη απάντηση για το αίτημα μας από την Σχολική Επιτροπή, ώστε σας ενημερώσουμε μέσω της σελίδας μας για το όποιο αποτέλεσμα.

Η απάντηση στην αίτηση μας ήρθε προχθές από το αρμόδιο τμήμα της Νομαρχίας και δυστυχώς ήταν αρνητική.



Ο λόγος της απάντησης αυτής, είναι όπως αναφέρεται ο αριθμός των αιθουσών που είναι δηλωμένες στο my school, που είναι 18. Του χρόνου όπως ενημερωθήκαμε και από την διευθύντρια, θα δηλωθεί άλλη μία αίθουσα που υπάρχει, αυτή της υποδοχής, οπότε ο συνολικός αριθμός θα γίνει 19. Ο αριθμός αυτός δίνει την δυνατότητα στην διευθύντρια να ζητήσει άλλη μία καθαρίστρια, οπότε να έχουμε ένα ακόμα πιο καθαρό σχολείο. 

Υπομονή λοιπόν λιγάκι ακόμα....

Μην ξεχνάτε να μας στέλνετε μέσω του email του συλλόγου τα σχόλιά σας, τις παρατηρήσεις σας και τις απορίες σας ή να σχολιάζετε τις αναρτήσεις μας με τις σκέψεις σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: